Kesäaktiviteetit Suomessa

Suomi on maa, joka tarjoaa paljon hämmästyttäviä aktiviteettejä kesällä matkailijoille. Viime kesänä kävin Suomessa ja matka oli täynnä elämää. Tässä jaan joitakin kokemuksia ja aktiviteetteja Suomessa.

Karhunkatselu
Karhu Kuusamo on paikka Suomessa, jossa löytyy pari karhun katselupaikkaa. Äskettäin vierailin Suomessa Karhu Kuusamossa, joka oli hyvin lähellä Venäjän rajaa. Paikka takaa sinulle yhdeksänkymmenenyhdeksän prosentin mahdollisuuden nähdä karhuja. Siellä minä näin kaksitoista karhua. Massiivisen kokoiset karhut olivat merkittäviä ja huikeita katsella.

Vaellus huskyn kanssa
Ohjattu vaellusretki Oulangan kansallispuiston läpi on yksi hämmästyttävä aktiviteetti, joka tulisi tehdä Suomessa. Tämä viiden kilometrin pituinen vaellusretki kauniiden maisemien läpi on yksi erikoisimpia kokemuksia ja sitä lisäsi huskyjen läsnäolo. Huskyt on kiinnitettynä jokaiseen henkilöön ja ne auttavat vetämällä henkilöä matkan varrella.

Melontaa
Tämä toiminta on hidasta Oulankajoen ja Oulangan kansallispuiston kautta. Tämä kokemus oli hyvin rentouttava ja täynnä hiljaisuutta ja rauhaa.

Koskenlasku
Koskenlasku on ulkoilun kohokohta. Tämä aktiviteetti kulkee myös Oulangan kansallispuiston läpi. Se oli kaikista jännittävin aktiviteetti Suomen vierailun aikana. Vesi oli hyvin kylmää ja tämän aktiviteetin tunnelma oli nuorentava.

Hevosratsastus
Jokaisen tulisi kokeilla ratsastamista Suomessa. En ollut koskaan ratsastanut ennen tätä matkaa ja rakastin sitä. Mies teki hevosille tallin hevosharrastuksen vuoksi, ja hän aloitti terapeuttiset ratsastukset ja pian hevoset olivat hyvin koulutettuja ja näin ratsastustoiminta aloitettiin. Se oli rauhoittava kokemus.

Maastopyöräsafari
Opastettu maastopyöräsafari on yksi upea ulkoilukokemus. Pyöräilyreittejä ja Barton-safareita järjestävät paikalliset hotellit. Olipa kyse lyhyistä tai kovista reiteistä, se oli hauskaa.

Sauna
Saunaan menemättä matka Suomeen ei ole valmis. Matkan aikana kokeilin järvenranta-saunaa, nimeltään pile filo. Kun menin saunaan, he menivät alas ja syöksy jäiseen järveen. Sauna on läsnä lähes kaikissa Suomen taloissa, mikä osoittaa selvästi, että se on yksi Suomen kansojen elämän keskeisistä osista.

Villieläinten liikkuminen
Luonnonvarainen ruokaliike on Suomessa vielä yksi asia, että matkailijat varmasti nauttivat. Tavallisesti keskitymme orgaanisiin asioihin, jotka edellyttävät viljelyä. Mutta villieläinten liikkuminen on täysin erilainen asia, koska tämä on prosessi, jossa kerätään luonnonvaraisia kaloja puroista ja marjoja, joka ovat peräisin metsistä. Luonnonvarainen ruoka on luonnollisin ruokamuoto, ja se oli todella hämmästyttävää. Tästä matkasta tiesin, että Suomen kansat ovat hyvin tietoisia terveellisestä ruokavaliosta ja terveestä elämäntavasta.

Majoitukset
Kauniita, mökki-tyyppisiä komplekseja Suomessa on saatavilla matkustajien oleskeluun. Nämä kompleksit ovat olleet siellä asuvien perheiden omistuksessa hyvin pitkään. Ne ovat hienoja paikkoja nauttia rauhasta.